SARA POPOV PETROVIĆ

SARA POPOV PETROVIĆ

22.11.1983, Beograd

je bivša državna prvakinja i reprezentativka u alpskom skijanju.
Po završetku svoje sportske karijere postala je instruktor skijanja sa međunarodnom licencom ISIA.
Zahvaljujući stipendiji Olimpijskog komiteta, diplomirala je na Sportskoj akademiji (Beograd) na smeru Skijanje.
Svoje trenersko znanje primenjuje u radu sa decom u skijaškim kampovima, a i u spostvenom klubu koji se bavi sportskom i ritmičkom gimnastikom.
Slobodno vreme na planini koristi u usavršavanju svog skijanja na neuređenim padinama i skijanju po dubokom snegu.
Sara je takođe diplomirala na Filološkom fakultetu beogradskog univerziteta, smer Srpski jezik i književnost.

VLADIMIR PETROVIĆ

VLADIMIR PETROVIĆ

17.7.1984, Bor

je diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja (Beograd), smer Sport-kondicija i fizička priprema vrhunskih sportista.
Dok je živeo u Boru, bio je član RK „Bor“ i igrao u saveznoj ligi.
Takođe se bavio tradicionalnim alpinističkim penjanjem, a to iskustvo mu je omogućilo da postane član tehničkog tima Gorske službe spasavanja Srbije.
Teorijsko znanje tehnologije sportskog treninga upotpunjuje radom na Kopaoniku i drugim planinama, kao skijaški trener, sa takmičarima u saveznim kampovima.
Poseduje međunarodnu licencu instruktora skijanja ISIA, ali svoju prirodu iskazuje i kroz ekstremno skijanje. Radi i kao personalni fitnes trener.

VLADIMIR VRANEŠEVIĆ

VLADIMIR VRANEŠEVIĆ

10.2.1975, Užice

je diplomirao na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje (Beograd). Zvanje diplomiranog profesora sporta i fizičke kulture je stekao odbranom diplomskog rada sa temom: Primena poligona u obuci skijanja dece predškolskog uzrasta.
Aktivno se bavio sportskom gimnastikom, a nakon uspešne sportske karijere prelazi na pedagoški rad, kada sa mladim gimnastičarima radi na razvoju motoričkih sposobnosti.
Svoje znanje u oblasti skijanja i pedagogije utvrđuje u ski-školama na Kopaoniku, radeći kao instruktor sa međunarodnom licencom ISIA.
Kasnije bavljenje aikdoom i tekvondoom ga orijentiše prema izučavanju drevnih istočnjačkih disciplina poput energetike i meditacije.
Vladimirova združenost sa prirodom se ogleda i u bavljenju ekstremnim sportovima poput alpinizma, slobodnog penjanja, padobranstva i nezaobilaznog ekstremnog skijanja.

VOJISLAV MANDIĆ

VOJISLAV MANDIĆ

19.6.1975, Beograd

je bivši dugogodišnji takmičar u alpskoj kombinaciji. Povreda ga je omela u daljoj sportskoj karijeri, ali ga je okrenula ekstremnim vidovima skijanja.
Svoju omamljenost planinom i snegom iskorišćava u stvaranju i usavršavanju novih elemenata freestyle-a, a nadasve dočarava kako je to uživati u vožnji po dubokom snegu (freeride).
Voja je jedan od prvih koji je začeo popularizaciju ekstremnog skijanja u Srbiji, kako kroz rad na planini, tako i kroz pojavljivanje u medijima.
Poseduje međunarodnu licenci instruktora skijanja ISIA.

VLADISLAV MANDIĆ

VLADISLAV MANDIĆ

13.1.1982, Beograd

je osvajač brojnih medaljaјa u alpskom skijanju, a nakon završetka takmičarske karijere posvetio se trenerskom i instruktorskom poslu.
U međuvremenu je diplomirao na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu (Beograd), a završava master studije na Fakultetu organizacionih nauka (Beograd), smer – Upravljanje projektima.
Od 2009. je član reprezentacije vojske Srbije za zimske sportove, kojoj 2010. donosi bronzanu medalju na takmičenju u Italiji.
Tražeći avanturu, ekstremno skijanje ga je vodilo po planinama širom sveta, i neuređenim terenima.
Od 2002. je član Gorske službe spasavanja Srbije, gde je stekao brojne veštine i znanja alpinističkih tehnika, medicine i tehnike spasavanjaјa.

SANJA KOSTIĆ

SANJA KOSTIĆ

26.12.1982, Beograd

je diplomirani pedagog i Master opšte pedagogije na Filozofskom fakultetu (Beograd).
Svoje sposobnosti iz oblasti pedagogije i psihologije je spojila sa organizacionim i osnovala sopstveni vrtić „Zemlja Dembelija“ čiji je direktor.
Ljubav prema planini ju je spojila sa Avanturijom, sa čijom decom kroz kampove radi od samog početka.
Sanja je takođe osvajač mnogobrojnih medalja na državnom nivou u oblasti plesa.

Profil kompanije

Opšti uslovi putovanja

Licenca za organozovanje turističkih putovanja

Da li ste spremni za avanturu?

Kontaktirajte nas